Terug

Volg Vandaag Inside

René geniet van succes Danny Vera: 'Heel leuk voor die jongen!'

René geniet van succes Danny Vera: 'Heel leuk voor die jongen!'

31 mei 2021, 14:54

René van der Gijp was afgelopen vrijdag te gast bij De Verdieping waar hem door presentator en boezemvriend Casper van Eijck vragen werden gesteld over muziek. René, die opgroeide met muziek van Zangeres Zonder Naam en Vader Abraham, heeft een aantal nummers meegenomen om samen naar te luisteren. Eén van die nummers is van Danny Vera, over wie René erg te spreken is.

‘Het is hartstikke leuk dat zo’n jongen, die door Johan Derksen uit Middelburg gehaald is, een nummer 1-hit in Nederland heeft’, zegt René wanneer presentator Van Eijck ‘Roller Coaster’ aankondigt. ‘Dat is zo leuk voor die jongen want het is zo’n sympathieke gozer.’

Toen René jaren geleden voor de eerste keer kennismaakte met Danny, had hij niet verwacht dat de zanger het zóver zou schoppen. ‘Het is leuk want wij hadden dit nooit verwacht, en hij ook niet. Het is extra leuk dat er iets gebeurt waarvan je van tevoren had gezegd “schei uit!”’

De zanger timmerde jarenlang aan de weg, maar brak in 2019 door bij het grote publiek met zijn hit Roller Coaster. Met dat nummer stond Danny vorig jaar zelfs bovenaan de Top 2000 van NPO Radio 2. René durft niet te zeggen of VI een rol heeft gespeeld in het succes van Danny. ‘Dat weet je nooit, maar het is wel zo dat hij het hele traject heeft doorgelopen: eerst bij ons, en daarna werd hij bij De Wereld Draait Door gevraagd,’ herinnert de analist zich.

Danny Vera speelt 'Roller Coaster', de nieuwe nummer 1 in Top...
2:38
Danny Vera speelt 'Roller Coaster', de nieuwe nummer 1 in Top...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.