Terug

Volg Vandaag Inside

René en Johan weten waarmee Davy Klaassen werd geraakt: 'Mag niet in de publiciteit komen'

René en Johan weten waarmee Davy Klaassen werd geraakt: 'Mag niet in de publiciteit komen'

11 apr 2023, 09:22

Davy Klaassen liep vorige week in het bekerduel tussen Feyenoord en Ajax in De Kuip een hoofdwond had op, toen hij werd getroffen door een voorwerp dat een toeschouwer naar hem had gegooid. Volgens René van der Gijp en Johan Derksen werd Klaassen niet geraakt door een aansteker.

"Hij werd door een batterij geraakt", aldus René. "Als jij door een flink batterijtje geraakt wordt, kan ik begrijpen dat je er last van hebt. Dit is geen wegwerpaanstekertje." De uitspraken van René werden bevestigd door Johan: "Ja, het was een batterij, maar op de een of andere manier mag dat niet in de publiciteit komen."

Na het incident legde scheidsrechter Allard Lindhout de wedstrijd na 62 minuten stil, een half uur later werd die weer hervat. Kort na de hervatting van het duel ging Klaassen op de grond zitten en liet hij zich vervangen. Ajax won de wedstrijd met 1-2 en bereikte daarmee de finale van het toernooi om de KNVB-beker. PSV is op 30 april de tegenstander.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.