Terug

Volg Vandaag Inside

René betreurt woede-uitbarsting Ronaldo: 'Hij eindigt dadelijk als een gek!'

René betreurt woede-uitbarsting Ronaldo: 'Hij eindigt dadelijk als een gek!'

24 aug 2023, 11:40

René van der Gijp heeft woensdagavond bij Vandaag Inside gereageerd op de woede-uitbarsting van Cristiano Ronaldo tijdens een kwalificatiewedstrijd voor de Aziatische Champions League.

Ronaldo was furieus nadat hij geen penalty kreeg na een overtreding en verliet na het fluitsignaal voor de rust stampend en schreeuwend het veld. De Portugees duwde zelfs een official om op weg naar de spelerstunnel. Ondanks het incident wist Al Nassr zich te kwalificeren voor het hoofdtoernooi.

"Je bent de allergrootste speler van de wereld, dan is het ook belangrijk hoe je dadelijk op het einde eindigt", begint René zijn betoog. "Als je nu naar Messi kijkt, dat is geweldig, dat is fantastisch. Daar kan je van genieten en dat is hoe het zou moeten zijn." verwijst hij naar Messi's succesvolle start bij zijn club Inter Miami. "Maar Ronaldo eindigt dadelijk als een gek, om de doodeenvoudige reden dat hij geen mensen meer om hem heen heeft die hem enigszins willen corrigeren", aldus René.

"Hij leeft boven de wet, hij is Jezus. Dat is natuurlijk niet zo raar, als jij natuurlijk iedere maand 100 miljoen overgemaakt krijgt, als je er al een beetje in gelooft, dan ga je er helemaal in geloven," besluit René.

Ook Johan mengt zich in het gesprek over Ronaldo. "Zou zo'n man nooit op een buitenlandse zender zien dat daar de mensenrechten dagelijks geschonden worden, of interesseert hem dat niet?". René benadrukt vervolgens nog maar eens de positie van Ronaldo in Saudi-Arabië. "Je mag daar niet samenwonen met je vriendin en er is voor één iemand een uitzondering gemaakt, dat is voor hem".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.