Terug

Volg Vandaag Inside

René als voice-over te horen in natuurdocumentaire 'In Het Wild'

René als voice-over te horen in natuurdocumentaire 'In Het Wild'

9 dec 2023, 20:21

Vier BN'ers laten hun stem horen in de nieuwe natuurdocumentaire In Het Wild, van Videoland. Dat meldt de streamingsservice in een persbericht. Chantal Janzen, Raven van Dorst, Jaap Reesema en René van der Gijp nemen ieder een aflevering voor hun rekening, waarin ze de voice-over doen.

"Ieder van hen brengt zijn unieke persoonlijkheid en passie voor de natuur in de documentairereeks, waardoor elke aflevering een eigen karakter heeft", aldus Videoland. De serie is gemaakt door filmmaker Luc Enting. Hij maakte eerder de natuurfilm Wild over de Veluwe. Ook In Het Wild gaat over diersoorten die in de Nederlandse natuur voorkomen.

Vanaf 18 december is In Het Wild te zien op Videoland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.