Terug

Volg Vandaag Inside

René: ‘Als je op Henderson gaat letten, schiet je eigenlijk iedere keer in de lach’

13 feb 2024, 17:21

René van der Gijp en Wim Kieft laten zich in de KieftJansenEgmondGijp podcast uit over de prestaties van Jordan Henderson bij Ajax.

"Die Henderson is zo triest", begint René. "We hebben het wekenlang over die Henderson gehad, maar als je op hem gaat letten, schiet je eigenlijk gewoon iedere keer in de lach. Hij gaat iedere keer die bal halen achterin, dan zie je hem kijken en denk je: hij gaat het echt doen, maar dan speelt hij hem twee meter van hem vandaan. Het is een beetje triest. Je moet niet op hem letten eigenlijk", besluit hij lachend.

Wim sluit zich bij René aan. "Het is natuurlijk ook triest dat het zo'n discussie is uiteindelijk. Hij is natuurlijk groter gemaakt dan hij is. Kan hij ook niks aan doen, maar nu gaan ze allemaal zeggen: je kan niks. Ik denk niet dat hij veel anders doet dan hij altijd deed."

Ook Johan Derken was maandagavond bij Vandaag Inside nog niet onder de indruk van de prestaties van Jordan Henderson bij Ajax. Bekijk het fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.