Terug

Volg Vandaag Inside

René als inzending naar Eurovisie Songfestival 2020?

René als inzending naar Eurovisie Songfestival 2020?

16 mei 2019, 23:00

Vorige week liet René zien vocaal sterk onderlegd te zijn. Toen het nummer Arcade van onze vertegenwoordiger van het Eurovisie Songfestival Duncan Laurence werd ingezet, zong René meerdere malen de hoge noten uit het nummer moeiteloos mee. Zingen is voor onze René dan ook niet nieuw. Als we ver terug in de tijd gaan van de oud-voetballer, zien we dat René als zanger al eerder succes boekte met de carnavalskraker 'Geef me hoop Jomanda'. Deze wereldhit kwam uit in 1995 en René stormde met zijn debuutsingle meteen de top-40 binnen. Wat ons betreft een absolute kanshebber voor het Songfestival van 2020!

René zingt mee met Songfestivalnummer Duncan Laurence
3:37
René zingt mee met Songfestivalnummer Duncan Laurence

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.