Terug

Volg Vandaag Inside

René adviseert Ten Hag over terugkeer bij Ajax: 'Moet hij niet doen'

17 apr 2024, 10:24

René heeft in Vandaag Inside Erik ten Hag geadviseerd om geen terugkeer te maken naar Ajax. De trainer van Manchester United bezet momenteel een teleurstellende 7e plaats in de Premier League, waardoor zijn positie onder druk staat. Toch raadt René een terugkeer naar Amsterdam af: "Moet hij niet doen."

Johan oppert het idee van een terugkeer: “Ik vind het niet de sympathiekste jongen qua uitstraling, maar hij heeft het bij Ajax goed gedaan. Waarom haalt Ajax hem niet terug?”

Wilfred haakt in op het onderwerp: “Hugo Borst zei vorige week nog bij Veronica Offside: 'Je gaat toch niet naar de club waar je zoveel succes hebt gehad. Dan kan het alleen maar minder worden.'”

René is het eens met de stelling: “Dat is waar, of het moet echt je club zijn. Dat je de club zo’n warm hart toedraagt zoals Louis van Gaal of Frank de Boer, maar hij moet het niet doen,” besluit René.

Onlangs opperde Valentijn Driessen in Vandaag Inside de naam van Ten Hag voor het trainerschap van Ajax. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.