Terug

Volg Vandaag Inside

Rellen tussen Eritreeërs in Den Haag: ME moet ingrijpen, traangas ingezet

Rellen tussen Eritreeërs in Den Haag: ME moet ingrijpen, traangas ingezet

17 feb 2024, 19:10

De politie heeft traangas ingezet bij een confrontatie tussen twee groepen Eritreeërs in Den Haag. De burgemeester van Den Haag, Jan van Zanen, heeft daarvoor toestemming gegeven. Dat heeft een politiewoordvoerder zaterdag bevestigd na berichtgeving van Regio15. De rellen braken uit na een bijeenkomst in zalencentrum Opera aan de Fruitweg.

Het is nog niet bekend wat de aanleiding van de confrontatie is. Ook is niet bekend of er gewonden zijn gevallen. De politie meldde eerder al dat er met stenen is gegooid. Volgens Omroep West wordt er ook met onder meer fietsen, stokken en vuurwerk gegooid. Regio15 meldt dat er twee politievoertuigen in brand zijn gestoken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.