Terug

Volg Vandaag Inside

Reijnders stond hoog op de lijst bij Ajax: 'Maar blijkbaar had Mislintat geen behoefte aan hem'

Reijnders stond hoog op de lijst bij Ajax: 'Maar blijkbaar had Mislintat geen behoefte aan hem'

22 dec 2023, 09:34

Martin Reijnders, de vader van Tijjani Reijnders, vertelt in een uitgebreid interview met Voetbal International dat Ajax zijn zoon in het vizier had, maar dat voormalig technisch directeur Sven Mislintat hem vervolgens liet lopen.

Volgens Reijnders senior werd hij, toen zijn zoon nog uitkwam voor AZ, een paar keer benaderd vanuit de scouting van Ajax. “Dat Tijjani in Amsterdam hoog op de lijst stond. Er werd bij gezegd dat ze eerst spelers moesten verkopen, voordat ze concreet konden worden. Een paar maanden later werd Sven Mislintat aangesteld. Die scout had mijn nummer aan hem gegeven, maar Mislintat heeft nooit gebeld. Blijkbaar had hij geen behoefte aan Tijjani.”

"In de voorgaande zomer hadden Feyenoord en FC Twente ons al gepolst. Die vonden de richtprijs van toen, tussen anderhalf en drie miljoen euro, te hoog. Een jaar later ging Tijjani naar Italië", aldus Reijnders senior. Zo legde AC Milan afgelopen zomer negentien miljoen euro neer voor de middenvelder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.