Terug

Volg Vandaag Inside

Redan zegt sorry en doet donatie aan goed doel

Redan zegt sorry en doet donatie aan goed doel

30 mrt 2020, 17:19

Daishawn Redan heeft bij de clubleiding excuses gemaakt omdat hij afgelopen weekeinde op een pleintje heeft gevoetbald. Via sociale media dook een filmpje op, waarop te zien is dat Redan samen met onder anderen Ajacied Quincy Promes en andere vrienden in groepsverband aan het voetballen is. De 19-jarige spits negeerde daarmee niet alleen de voorschriften van de overheid, maar ook de afspraken die bij FC Groningen zijn gemaakt.

"Dit is gedrag dat wij niet willen zien", zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus. "Daarop hebben wij hem aangesproken. Daishawn was zeer schuldbewust. Hij heeft een domme fout gemaakt en hiervoor zijn oprechte excuses aangeboden richting de club, zijn medespelers, staf, supporters en alle mensen die zich hebben gestoord aan zijn gedrag."

Redan besloot ook een donatie te doen aan het supportersinitiatief Noordtribune Helpt, waarbij fans van Groningen zich inzetten voor mensen in de regio die hulp nodig hebben in deze crisistijd.

Ajax liet weten de zaak te bespreken met Promes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.