Terug

Volg Vandaag Inside

Red Bull-teambaas Verstappen wint rondleiding in Mercedes-fabriek

Red Bull-teambaas Verstappen wint rondleiding in Mercedes-fabriek

8 feb 2022, 12:17

Red Bull-teambaas Christian Horner krijgt binnenkort een rondleiding in de fabriek van zijn grote concurrent Mercedes. Tijdens een veiling voor een bezoek bij Mercedes bracht Horner namelijk het winnende bod uit.

Afgelopen zondag bij de Autosport Awards Charity Auction betaalde de teambaas van Max Verstappen het hoogste bedrag. Voor ruim 4750 euro mag de Brit binnenkort een bezoek brengen aan de fabriek van Mercedes. Alle opbrengsten van de veiling gaan naar Grand Prix Trust, voor de ontwikkeling van de sport.

'Ik neem Adrian Newey, Pierre Waché en waarschijnlijk Paul Field met me mee', grapte Horner in gesprek met RacingNews365, die het liefst zijn hele team zou willen meenemen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.