Terug

Volg Vandaag Inside

'Red Bull-teambaas Christian Horner beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag'

'Red Bull-teambaas Christian Horner beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag'

5 feb 2024, 13:40

Teambaas Christian Horner van het Formule 1-team Red Bull Racing wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, zo bevestigen meerdere bronnen tegenover De Telegraaf. De top van Red Bull is op de hoogte van de aantijgingen en er is al een onafhankelijk onderzoek gestart.

Horner zou zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag, met name richting één bepaald teamlid van Red Bull Racing. Volgens de krant is Oliver Mintzlaff, de grote baas van het energiedrankjesconcern, op de hoogte van de beschuldigingen en neemt hij de zaak hoog op.

Een woordvoerder van Red Bull laat desgevraagd het volgende weten aan De Telegraaf: "Nadat het bedrijf op de hoogte is gebracht van bepaalde recente beschuldigingen, is een onafhankelijk onderzoek gestart. Dit proces, dat al gaande is, wordt uitgevoerd door een externe, gespecialiseerde advocaat. Het bedrijf neemt deze zaken uiterst serieus en het onderzoek zal zo snel als praktisch mogelijk worden afgerond. Het zou op dit moment niet gepast zijn om verder commentaar te geven."

Horner is gevraagd naar de beschuldigingen en het lopende onderzoek. Hij reageert: “Ik ontken deze beweringen volledig.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.