Terug

Volg Vandaag Inside

Red Bull heeft door winst Verstappen het F1-record van meeste zeges op rij verbroken

Red Bull heeft door winst Verstappen het F1-record van meeste zeges op rij verbroken

23 juli 2023, 17:21

Red Bull heeft door de zege van Max Verstappen in Boedapest het Formule 1-record van meeste zeges op rij verbroken. De Oostenrijkse renstal staat nu op twaalf achtereenvolgende overwinningen, één meer dan McLaren met de coureurs Ayrton Senna en Alain Prost in 1988 lukte.

De zegereeks van Red Bull begon met de overwinning van Verstappen eind vorig jaar in Abu Dhabi. Bij de eerste race van dit seizoen, de Grand Prix van Bahrein, stond de coureur er ook alweer gelijk. In de volgende drie races was Verstappen één keer de snelste en ging ploeggenoot Sergio Pérez er twee keer met de winst vandoor. In Boedapest boekte de oppermachtige Verstappen zijn zevende zege op rij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.