Terug

Volg Vandaag Inside

Red Bull-adviseur Helmut Marko bevestigt comebackwens Sebastian Vettel

19 apr 2024, 12:42

Voormalig wereldkampioen in de Formule 1, Sebastian Vettel, wil eventueel terugkeren als hij een stoeltje in een goede auto kan bemachtigen. Dat heeft Red Bull-adviseur Helmut Marko tegen de tv-zender Sky bevestigd.

De 80-jarige Marko is een goede bekende van de Duitse coureur die van 2010 tot en met 2013 vier keer wereldkampioen werd in de Red Bull. "Ik denk dat hij het wil, als hij de kans ziet ergens een topauto te bemachtigen", zei de Oostenrijker.

Vettel stopte met racen aan het einde van seizoen 2022, omdat hij meer tijd met zijn familie wilde doorbrengen. De inmiddels 37-jarige coureur heeft recentelijk al gehint op een comeback. Marko bevestigde tegen Sky nog maar eens dat er bij Red Bull momenteel geen plek voor Vettel is. Naast wereldkampioen Max Verstappen staat daar de Mexicaan Sergio Pérez nog onder contract.

Jack Plooij onthulde vrijdagochtend dat Max Verstappen heel ernstig in gesprek is om een switch naar Mercedes te maken. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.