Terug

Volg Vandaag Inside

Recorddrukte bij Ziggo Dome voor concert Billie Eilish

Recorddrukte bij Ziggo Dome voor concert Billie Eilish

18 juni 2022, 15:34

Duizenden Billie Eilish-fans hebben zich zaterdag voor de deur van de Ziggo Dome verzameld voor het concert van de zangeres. De rij met mensen komt bijna tot aan station Bijlmer ArenA, aldus Ziggo Dome-directeur Danny Damman. De afstand tussen de concertzaal en het station is ruim een kilometer.

Eén keer eerder was het zo druk voorafgaand aan een concert. De rij voor het concert van de Zuid-Koreaanse K-popband BTS reikte toen tot aan het station. 'Het lijkt erop dat die rij geëvenaard gaat worden of zelfs nog langer wordt. Er komen nog steeds fans', aldus Damman.

Op sociale media gaan video's rond van mensen in de rij. De sfeer lijkt gemoedelijk en er worden liedjes van de 20-jarige Amerikaanse zangeres gezongen. De eerste fans zaten vrijdag al voor de deur. De Ziggo Dome waarschuwt iedereen echter voor de hoge temperatuur en adviseert om pas tegen het einde van de middag of het begin van de avond naar de Ziggo Dome te komen.

In totaal kunnen er meer dan 15.000 mensen bij het concert van Eilish in Amsterdam zijn. Daarvan zijn er 7000 plekken op de vloer, dus zonder vaste zitplaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.