Terug

Volg Vandaag Inside

Record voor De Boer met Atlanta United

Record voor De Boer met Atlanta United

16 mei 2019, 10:08

Atlanta United heeft de 49e verjaardag van trainer Frank de Boer opgeluisterd met een record. De Amerikaanse kampioen boekte de vijfde overwinning op rij zonder tegentreffer in MLS. De ploeg van De Boer won in Canada met 1-0 van Vancouver Whitecaps, dankzij een benutte strafschop van topschutter Josef Martinez.

Na een tegenvallende start, met onder meer een vroege uitschakeling in de Concacaf Champions League, rijgt De Boer nu de overwinningen aaneen met zijn ploeg. Na de nederlaag op 20 april tegen FC Dallas (1-2) boekte Atlanta United zeges op Colorado Rapids (1-0), Sporting Kansas City (3-0), Toronto FC (2-0), Orlando City SC (1-0) en Vancouver Whitecaps. Doelman Brad Guzan wist ook vijf keer op rij de 'nul' te houden en bezorgde zijn club daarmee een record in de Amerikaanse competitie.

Atlanta United is opgeklommen naar de derde plek in de oostelijke divisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.