Terug

Volg Vandaag Inside

Realityserie over zes markante amateurcoaches vanaf vanavond te zien op Veronica!

21 aug 2023, 12:52

Terwijl trainers als Erik ten Hag, Mark van Bommel en Ronald Koeman internationaal shinen, werken duizenden voetbaltrainers zich in het zweet op een heel ander niveau: het amateurvoetbal in Nederland. De Voetbaltrainer volgt zes superfanatieke, markante en ambitieuze amateurvoetbalcoaches op en rond het voetbalveld én in hun privéleven.

In De Voetbaltrainer staan zes hongerige amateurtrainers centraal: Brian Piris (53) van The Gunners uit Breda, Cor ten Bosch (72) van het Amsterdamse JOS Watergraafsmeer, Geoffrey van Loenen (42) van WIK Den Haag, Ton Kosterman (56) van SV Juliana ’31 uit Malden, Huib (67) van het Rijswijkse H.V.V. Te Werve en Niels Visser (50) van V.V. Oranje Wit uit Elst. Stuk voor stuk gedreven en veeleisend; allen met een eigen verhaal.

Voor veel voetballiefhebbers is voetbal de belangrijkste bijzaak in het leven, bij deze voetbaldieren lijkt het voetbalspel op het eerste oog echter zó diep te zitten, dat het voor hen welhaast dé hoofdzaak in het leven is. Een seizoen lang is het zestal op de voet gevolgd. Winstpartijen, nederlagen, lastige gesprekken met spelers en donderspeeches: alles komt voorbij in de realityserie De Voetbaltrainer.

Vanaf maandag 21 augustus, direct na Veronica Offside, om 21.30 uur te zien bij Veronica. Bekijk de eerste beelden in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.