Terug

Volg Vandaag Inside

Real zonder Bale naar München

Real zonder Bale naar München

29 juli 2019, 21:14

Gareth Bale ontbreekt in de selectie van Real Madrid voor de Audi Cup in München. De aanvaller uit Wales zag de afgelopen dagen een lucratieve transfer naar Jiangsu Suning afketsen.

Bale leek op weg naar China, tot het moment dat Real Madrid de vraagprijs besloot te verhogen. Jiangsu Suning besloot vervolgens definitief af te haken. Volgens verschillende media was Bale in China 25 miljoen euro per seizoen gaan verdienen.

Het is onduidelijk waar de toekomst van Bale ligt. Zidane heeft de aanvaller niet meer nodig en de transfermarkt in Engeland gaat al op 8 augustus op slot. Real Madrid opent dinsdag de Audi Cup met een wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Bayern München en Fenerbahçe zijn de overige deelnemers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.