Terug

Volg Vandaag Inside

'Real wil herstel inzetten met transfer van 350 miljoen'

'Real wil herstel inzetten met transfer van 350 miljoen'

8 mrt 2019, 18:42

Real-voorzitter Florentino Pérez is druk bezig met het herstel van Real Madrid, zo meldt SPORT vrijdag.

Real Madrid is ondertussen in zowel de Copa del Rey als de Champions League uitgeschakeld en de achterstand op Barcelona bedraagt met nog 12 wedstrijden voor de boeg 12 punten. Het seizoen is dan ook in principe al voorbij voor Real Madrid. Florentino Pérez is dan ook druk bezig met voorbereidingen treffen voor volgend seizoen. Zo zou Pérez zijn zinnen zetten op de komst van PSG-voetballer Neymar, zo meldt SPORT.

De Braziliaan heeft bij Paris Saint-Germain nog een doorlopend contract, maar Pérez zou bereid zijn om 350 miljoen euro neer te leggen voor Neymar.

Daarmee zou Neymar zijn eigen record als duurste speler ooit (222 miljoen) overschrijven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.