Terug

Volg Vandaag Inside

Real voorlopig zonder Vinícius Júnior

Real voorlopig zonder Vinícius Júnior

6 mrt 2019, 15:45

MADRID (ANP) - Real Madrid moet het voorlopig zonder Vinícius Júnior stellen. De 18-jarige Braziliaan hield aan de Champions League-wedstrijd tegen Ajax (1-4) van dinsdagavond een gescheurde enkelband over. Dat is gebleken uit tests die Real woensdag heeft uitgevoerd.

Vinícius Júnior verliet na 35 minuten huilend het veld nadat hij vlakbij het doel van Ajax ongelukkig terecht was gekomen. Marco Asensio kwam voor hem in de ploeg. Hoe lang hij absent is, werd niet bekendgemaakt door de club. Spaanse media spreken van twee maanden.

De aanvaller werd afgelopen week voor het eerst door bondscoach Tite opgeroepen voor de Braziliaanse nationale ploeg. Eind januari speelt Brazilië twee oefenwedstrijden; op 23 maart tegen Panama en drie dagen later tegen Tsjechië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.