Terug

Volg Vandaag Inside

Real-trainer Solari: we misten Ramos

Real-trainer Solari: we misten Ramos

6 mrt 2019, 10:17

MADRID (ANP) - Santiago Solari, de trainer van Real Madrid, weet dit seizoen met zijn club zo goed als zeker geen prijs te veroveren. In de competitie bedraagt de achterstand op FC Barcelona twaalf punten, de club is uitgeschakeld in de Copa del Rey en tot overmaat van ramp werd de winnaar van de afgelopen drie edities dinsdagavond door Ajax ook uit de Champions League geknikkerd.

,,lk bied mijn verontschuldigingen aan richting de fans, want zij hebben ons in een heel moeilijke wedstrijd fantastisch gesteund. We hebben alles gegeven, maar het was niet voldoende en dat doet pijn", aldus Solari. ,,Ik wil mijn spelers niet zwart maken, maar het is duidelijk dat we onze aanvoerder misten."

Daarmee doelde Solari op aanvoerder Sergio Ramos, die dinsdagavond geschorst was. Hij zou in de eerste wedstrijd in Amsterdam bewust een gele kaart hebben gepakt om in Madrid een schorsing uit te zitten en in het mogelijke vervolg van het toernooi weer inzetbaar te zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.