Terug

Volg Vandaag Inside

Real Sociedad-PSV en Feyenoord-Maccabi Haifa donderdagavond LIVE te zien bij Veronica

Real Sociedad-PSV en Feyenoord-Maccabi Haifa donderdagavond LIVE te zien bij Veronica

9 dec 2021, 15:07

Vanavond komen er weer vier Nederlandse ploegen in actie in Europa. Feyenoord, AZ en Vitesse spelen in de Conference League, PSV is actief in de Europa League. De duels Real Sociedad-PSV en Feyenoord-Maccabi Haifa zijn donderdagavond LIVE te zien bij Veronica. De wedstrijden AZ-Randers FC en Vitesse-AS Mura zijn later op de avond in samenvatting te bekijken.

De avond begint direct met de beslissende uitwedstrijd voor PSV bij Real Sociedad. De Eindhovenaren zijn op volle oorlogssterkte richting Spanje afgereisd en hebben aan een gelijkspel voldoende om te overwinteren in de Europa League. Onder meer Cody Gakpo en Noni Madueke zijn weer beschikbaar voor trainer Roger Schmidt. De aftrap is om 18:45 uur.

Na afloop van de ontknoping in Spanje wordt Feyenoord-Maccabi Haifa LIVE uitgezonden bij Veronica. De Rotterdammers zijn al verzekerd van de groepswinst in de Conference League, maar spelen nog altijd voor de eer en een half miljoen euro aan winstpremie. Trainer Arne Slot heeft al aangekondigd te gaan starten met meerdere nieuwe namen. Een meevaller is dat Justin Bijlow weer terugkeert onder de lat. Het duel begint om 21:00 uur.

Na de wedstrijd Feyenoord-Maccabi Haifa volgen de samenvattingen van de overige Conference League-wedstrijden, waaronder AZ-Randers FC en Vitesse-AS Mura. Wilfred Genee, René van der Gijp en Wim Kieft voorzien de wedstrijden van vanavond van scherpe analyses.

Een Europese avond met volop Nederlandse ploegen in actie dus! Vanaf 18:00 uur te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.