Terug

Volg Vandaag Inside

Real Sociedad ontslaat trainer Garitano

Real Sociedad ontslaat trainer Garitano

26 dec 2018, 16:33

SAN SEBASTIAN (ANP) - Asier Garitano is niet langer de trainer van Real Sociedad. De voetbalclub uit San Sebastian besloot hem te ontslaan na de magere prestaties tijdens de eerste seizoenshelft.

Real Sociedad staat na zeventien wedstrijden op de vijftiende plek en het heeft slechts vijf wedstrijden gewonnen. Vorig jaar eindigde de club als twaalfde. Vooral de laatste maanden waren de resultaten slecht: van de laatste acht thuiswedstrijden werd er slechts één gewonnen. Vlak voor kerst verloor de club thuis met 1-0 van Alavés.

Imanol Alguacil is door Sociedad benoemd tot de hoofdtrainer. De 47-jarige Alguacil speelde in de jaren negentig als verdediger voor de club. Aan het einde van vorig seizoen was hij interim-trainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.