Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid zonder Hazard in eerste duel met Liverpool

Real Madrid zonder Hazard in eerste duel met Liverpool

5 apr 2021, 18:22

Eden Hazard ontbreekt in de selectie van Real Madrid voor het eerste duel met Liverpool in de kwartfinales van de Champions League. De Belgische aanvaller traint weliswaar weer mee bij de Spaanse kampioen, maar trainer Zinedine Zidane wil geen risico's nemen met Hazard, die dit seizoen met de ene na de andere blessure te maken heeft.

De verdedigers Dani Carvajal en Sergio Ramos ontbreken vanwege fysieke problemen ook in de selectie van 21 spelers. Real Madrid ontvangt de regerend kampioen van Engeland dinsdagavond in het Estadio Alfredo Di Stefano, het kleine stadion op het trainingscomplex van de club. Het imposante stadion Santiago Bernabéu wordt verbouwd en daarom spelen de Madrilenen dit seizoen in hun tweede stadion.

Toni Kroos haakte vanwege een spierblessure af voor de WK-kwalificatiewedstrijden van Duitsland, maar de middenvelder is fit genoeg om tegen Liverpool te spelen voor zijn club. Voor Real Madrid staat zaterdag de 'Clásico' tegen FC Barcelona op het programma in de Spaanse competitie. Volgende week woensdag is de return tegen Liverpool op Anfield.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.