Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid zoekt doelpunten en denkt aan Dost

Real Madrid zoekt doelpunten en denkt aan Dost

31 dec 2018, 12:34

Een opvallend gerucht uit Spanje. Volgens het Spaanse AS heeft Real Madrid Bas Dost op de korrel. De Koninklijke heeft een spitsenprobleem en is daarom op zoek naar een winterse noodoplossing.

In de competitie wist de ploeg van trainer Santiago Solari in 16 duels pas 24 keer het net te vinden, precies de helft van de Barcelona-productie.

Naast Bas Dost staan ook Mauro Icardi (Internazionale), Timo Werner (RB Leipzig), Fernando Llorente (Tottenham Hotspur) en Krzysztof Piatek (Genoa) op het lijstje.

Dit zou toch een stunt zijn? Wij hopen met je mee, Bas!

Johan adviseert Marcel Keizer: 'Alle ballen op Klaas Drost!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.