Terug

Volg Vandaag Inside

'Real Madrid ziet vraagprijs Eriksen met 225 miljoen euro dalen'

'Real Madrid ziet vraagprijs Eriksen met 225 miljoen euro dalen'

11 okt 2019, 14:10

De Spaanse krant Marca meldt vrijdagochtend dat Real Madrid nog steeds in de markt is voor Christian Eriksen. De Deen beschikt over een aflopend contract bij Tottenham Hotspur en zou aan het einde van het seizoen gratis de deur uit kunnen lopen.

Eriksen heeft onlangs nog een nieuwe contractaanbieding van Spurs naast zich neergelegd. Een vertrek lijkt daardoor onvermijdelijk. Om deze reden zou Tottenham-voorzitter Daniel Levy bereid zijn om in de winterse transferperiode met clubs te onderhandelen over Eriksen vanaf een bod van 20 tot 25 miljoen euro. Zo wil Levy proberen te voorkomen dat Eriksen gratis de deur uit loopt.

De relatief lage transfersom heeft de interesse van Real Madrid nog meer gewekt, meldt Marca. De Spaanse grootmacht weet dat Eriksen graag in Estadio Santiago Bernabéu wil spelen. De Deen bleek eerder echter niet haalbaar, omdat Spurs eerst 250 miljoen euro vroeg voor de middenvelder. Die vraagprijs is nu dus naar verluidt met 225 miljoen euro gezakt.

Real Madrid ziet in Eriksen een potentiële opvolger van Luka Modric. Mocht een akkoord uitblijven in januari, wordt het project waarschijnlijk opgeschoven naar de zomer. Het is onduidelijk wat de Madrileense belangstelling voor Eriksen betekent voor Donny van de Beek, waar Real Madrid afgelopen zomer ook voor in de markt was.

VIDEO - Past Donny van de Beek bij Real Madrid?

Maakt Van de Beek de juiste keuze?
1:53
Maakt Van de Beek de juiste keuze?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.