Terug

Volg Vandaag Inside

'Real Madrid zet Bale en Rodriguez op de transferlijst'

'Real Madrid zet Bale en Rodriguez op de transferlijst'

20 apr 2020, 10:45

Real Madrid gaat de bezem door de selectie halen. Maar liefst zes spelers mogen vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. Gareth Bale en James Rodriguez zouden tot die zes behoren. Dat meldt het Spaanse AS maandagochtend.

Dit is al het tweede jaar op een rij dat de Madrilenen de selectie willen opfrissen. Naar verluidt willen ze een maximum van 25 spelers in de selectie. Alle 25 plekken zijn op dit moment bezet. Real heeft ook nog eens 11 spelers verhuurd dit seizoen.

AS meldt ook dat naast Rodriguez en Bale er nog vier andere zijn die mogen vertrekken. Lucas Vázquez, Mariano Díaz, Nacho Fernández en Álvaro Odriozola mogen aankomende zomer ook een andere werkgever zoeken. De impact van het coronavirus op de aankomende transfermarkt is nog onduidelijk. De Madrilenen zouden rond de 120 miljoen euro willen verdienen aan de transfers.

Eén van de potentiële aankopen van de Koninklijke is Donny van de Beek. De mannen aan tafel bespraken de kansen van de Ajax-speler in Madrid. Bekijk de beelden hieronder.

VIDEO - Is Van de Beek goed genoeg voor Real Madrid?

Is Van de Beek goed genoeg voor Real Madrid?
2:25
Is Van de Beek goed genoeg voor Real Madrid?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.