Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid wint ruim in Spaanse beker

Real Madrid wint ruim in Spaanse beker

31 okt 2018, 22:35

MELILLA (ANP) - Twee dagen na het ontslag van hoofdcoach Julen Lopetegui heeft het geplaagde Real Madrid zich in het Spaanse bekertoernooi niet laten verrassen. De Europese kampioen was in de eerste wedstrijd te sterk voor derdeklasser UD Melilla: 0-4. Karim Benzema en Marco Asensio kwamen in de eerste helft tot scoren. Na de pauze tilden Alvaro Odriozola en Cristo González de stand naar 0-4. De return is begin december.

Na het vertrek van Lopetegui heeft Santiago Solari, de coach van het tweede team, voorlopig de technische leiding bij Real Madrid. De 42-jarige Argentijn is oud-speler van Real. Volgens de reglementen in Spanje mag hij niet langer dan twee weken als interim-coach werken.

Real Madrid pakte in de competitie uit de laatste vijf wedstrijden slechts één punt. De zware nederlaag zondag in El Clásico bij FC Barcelona (5-1) werd Lopetegui fataal. Wie hem gaat opvolgen, is nog onduidelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.