Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid wint groep G na zege op AS Roma

Real Madrid wint groep G na zege op AS Roma

28 nov 2018, 00:15

ROME (ANP) - Real Madrid heeft bij AS Roma de groepswinst veiliggesteld in de Champions League. De 'Koninklijke' won met 2-0 in Rome, in het duel dat louter ging om de koppositie van poule G. Na het verlies van CSKA Moskou tegen Viktoria Pilsen (1-2) eerder op de avond waren Real Madrid en AS Roma al zeker van een plek in de achtste finales.

AS Roma had in de eerste helft al voor moeten staan gezien de vele kansen die de thuisploeg kreeg. Justin Kluivert moest genoegen nemen met een plaats op de bank, maar mocht in de 22e minuut al het veld in toen Stephan El Shaarawy met een blessure uitviel. Kluivert zag vlak voor rust Cengiz Ünder een enorme kans missen.

Vlak na rust kreeg Gareth Bale de bal in zijn voeten via een kopbal van Federico Fazio van AS Roma. De Welshman wist daar wel raad mee. In de 59e minuut besliste Lucas Vázquez de wedstrijd met de 0-2. Rick Karsdorp mocht nog twintig minuten meedoen. De oud-Feyenoorder kwam voor het laatst in actie voor AS Roma op 16 september.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.