Terug

Volg Vandaag Inside

'Real Madrid wil naar de Premier League'

'Real Madrid wil naar de Premier League'

14 aug 2021, 10:47

Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez is klaar met de regelingen van de La Liga en zou in de toekomst met De Koninklijke in de Engelse Premier League willen gaan spelen. Dat meldt de Spaanse krant El Mundo Deportivo.

Pérez heeft het idee dat La Liga-baas Javier Tebas alles in de weg probeert te zitten. De twee zouden al langer niet met elkaar door één deur kunnen. Tebas hekelde namelijk onder meer de plannen voor de Super League vanuit Pérez.

Het bestuur van Real Madrid onderzoekt of het mogelijk is om de La Liga te verlaten. Collega’s van Pérez hebben zelfs al gekeken naar de mogelijkheden om te kunnen spelen in de Premier League. Tebas sloot onlangs een deal met investeringsfonds CVC Capital Partners over de verkoop van tien procent van de aandelen en dat was voor Pérez de druppel.

UPDATE

Real Madrid heeft inmiddels gereageerd op het nieuws van de Spaanse krant El Mundo Deportivo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.