Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid weer tijdje zonder geblesseerde Hazard

Real Madrid weer tijdje zonder geblesseerde Hazard

23 feb 2020, 13:51

Real Madrid moet het opnieuw een tijd stellen zonder Eden Hazard. De Belgische aanvaller heeft een enkelblessure opgelopen in de zaterdag met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen Levante. De Spaanse voetbalgrootmacht meldde op zijn website dat Hazard een scheurtje heeft in zijn rechterenkel.

Hoe lang Hazard uit de roulatie is, gaf Real niet aan. Volgens Spaanse media mist hij in ieder geval de komende duels met Manchester City in de Champions League en de kraker in La Liga tegen FC Barcelona.

De Belgische international was nog maar net hersteld van een enkelblessure, die hij vorig jaar november opliep tijdens een duel met Paris-Saint Germain in de Champions League. De wedstrijd tegen Levante was pas zijn tweede na die lange periode van blessureleed.

Real Madrid nam Hazard afgelopen zomer voor 100 miljoen euro over van Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.