Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid voorlopig weer naast koplopers

Real Madrid voorlopig weer naast koplopers

16 dec 2020, 01:22

Real Madrid staat in elk geval voorlopig weer naast de koplopers in de Spaanse competitie. Coach Zinedine Zidane zag zijn elftal winnen van tien tegenstanders van Athletic Club (3-1). Real heeft nu evenveel punten als Real Sociedad en Atlético Madrid.

In de extra tijd van het eerste deel zette Toni Kroos Real op voorsprong. De Duitser deed dat na voorbereidend werk van de Braziliaan Vinícius Júnior. Athletic Club speelde op dat moment al bijna een half uur met een man minder, want in de 13e minuut al kreeg Raúl Garcia zijn tweede gele kaart. Hij kon daardoor vertrekken.

Kort na de hervatting kwam Athletic Club op gelijke hoogte. Ander Capa scoorde uit de rebound. Karim Benzema kopte Real vervolgens weer op voorsprong. Dat deed de Fransman na een voorzet van Dani Carvajal. In extra tijd maakte Benzema ook nog de 3-1.

Aan kop staat Atlético er het beste voor, aangezien de club twee duels minder heeft gespeeld dan Real en Sociedad. Sociedad speelt woensdag tegen Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.