Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid voorkomt puntenverlies in slotfase

Real Madrid voorkomt puntenverlies in slotfase

26 jan 2020, 23:57

Real Madrid heeft in de uitwedstrijd tegen Real Valladolid puntenverlies net kunnen voorkomen. Het werd 0-1 dankzij een doelpunt in de slotfase van verdediger Nacho, die in de 78e minuut raak kopte op aangeven van Toni Kroos.

In het eigen Estadio Santiago Bernabéu had Real het eerder dit seizoen ook moeilijk met Valladolid; toen werd het 1-1.

Matchwinner Nacho had ruim twee jaar niet gescoord in La Liga. Op 21 januari 2018 was de verdediger voor het laatst trefzeker voor Real. Hij droeg toen bij aan de 7-1-overwinning op Deportivo la Coruña. Nog nooit scoorde Nacho buiten Bernabéu.

Met de nipte zege profiteerde Real Madrid van het verlies van FC Barcelona, dat zaterdag met 2-0 werd verslagen door Valencia. Real heeft nu een voorsprong van drie punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.