Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid verspeelt vroege voorsprong bij Villarreal

Real Madrid verspeelt vroege voorsprong bij Villarreal

21 nov 2020, 19:42

Real Madrid heeft in de Spaanse competitie punten laten liggen bij Villarreal. De Spaanse kampioen kwam vroeg op voorsprong dankzij een doelpunt van Mariano Díaz, maar Gerard Moreno bracht de stand een kwartier voor tijd weer in evenwicht uit een strafschop: 1-1.

Real Madrid had vlak voor de interlandperiode een zware nederlaag moeten incasseren bij Valencia (4-1). Het elftal van trainer Zinédine Zidane trof zaterdag in Villarreal de ploeg in vorm. De gele brigade van coach Unai Emery is ongeslagen sinds de nederlaag op 27 september bij FC Barcelona (4-0) en draait bovenin La Liga mee.

Díaz kopte al in de 2e minuut de 0-1 binnen op aangeven van rechtsback Dani Carvajal. Villarreal drong na rust aan en kreeg heel wat kansen. De bal ging een kwartier voor tijd op de stip omdat keeper Thibaut Courtois de ingevallen Samuel Chukwueze onderuit haalde. Gerard schoot vanaf 11 meter zijn vijfde treffer van het seizoen binnen.

Villarreal staat met 19 punten uit tien wedstrijden op de tweede plaats achter Real Sociedad (20 punten uit negen duels). Real heeft net als stadgenoot Atlético Madrid 17 punten, maar speelde al twee wedstrijden meer. Atlético ontvangt zaterdagavond FC Barcelona, de ploeg van trainer Ronald Koeman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.