Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid verliest van Real Sociedad

Real Madrid verliest van Real Sociedad

6 jan 2019, 21:28

MADRID (ANP) - Real Madrid wacht na twee competitieduels nog steeds op de eerste overwinning in het nieuwe kalenderjaar. Drie dagen na het gelijkspel tegen Villarreal (2-2) verloor de komende tegenstander van Ajax in de Champions League voor eigen publiek van Real Sociedad (0-2).

Willian José opende in de derde minuut de score voor de bezoekers uit San Sebastian. Hij mocht een strafschop nemen omdat Casemiro nog geen anderhalve minuut na de aftrap Mikel Merino vloerde. In de slotfase maakte Rubén Pardo de afgang compleet voor de thuisploeg. Real Madrid stond toen al met slechts tien man op het veld omdat Lucas Vázquez na ruim een uur een tweede gele kaart kreeg voor een overtreding rond de middenlijn.

Real Madrid straalde weinig spelvreugde uit. Het meeste gevaar kwam van Vinícius Júnior, de vervanger van de geblesseerde Gareth Bale. De supporters van de regerend Europees en wereldkampioen blijven ontevreden na de trainerswissel van Santiago Solari voor Julen Lopetegui. Zij missen vooral een goede opvolger voor de naar Juventus vertrokken Cristiano Ronaldo. Tijdens het duel met Real Sociedad bleven bijna 30.000 plaatsen van Estadio Bernabeu onbezet

Real staat vijfde in La Liga. Koploper Barcelona neemt zondagavond een voorsprong van tien punten als Getafe wordt verslagen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.