Real Madrid verliest en verspeelt koppositie aan Barcelona

9 mrt 2020, 00:00

Real Madrid heeft de koppositie van La Liga verspeeld. De club verloor de uitwedstrijd tegen Real Betis met 2-1.

Sidnei bracht Real Betis in de 40e minuut met een verwoestend schot op voorsprong 1-0. Karim Benzema schoot Real vlak voor rust met een benutte strafschop op gelijke hoogte. Tello maakte in de slotfase het winnende doelpunt, op aangeven van Andrés Guardado die drie seizoenen voor PSV speelde.

Real Madrid zakte naar de tweede positie op de ranglijst. De ploeg van trainer Zinédine Zidane heeft een achterstand van twee punten op Barcelona. De kampioen was zaterdag te sterk voor Real Sociedad (1-0). Lionel Messi benutte een strafschop.