Terug

Volg Vandaag Inside

'Real Madrid verhoogt megabod op Mbappé'

'Real Madrid verhoogt megabod op Mbappé'

26 aug 2021, 17:51

Real Madrid heeft een ultieme poging gedaan om Kylian Mbappé deze zomer nog naar Spanje te halen, dat meldt Le Parisien. Eerder gaf PSG-directeur Leonardo nog aan dat een vorig bod van €160 miljoen ver verwijderd zou zijn van het gewenste bod.

Los Blancos is naar aanleiding van de vorige afwijzing gekomen met een verhoogd bod van €180 miljoen. Dit is hetzelfde bedrag als dat PSG betaalde aan AS Monaco in 2017 om Mbappé naar Parijs te halen.

De Madrilenen hopen daarmee de Fransen te kunnen overtuigen. RMC Sport weet te melden dat PSG de Franse superster alleen weg wil doen voor een bedrag van €220 miljoen.

Mbappé heeft nog een contract voor 1 seizoen in Parijs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.