Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid verhoogt druk op koploper Atlético

Real Madrid verhoogt druk op koploper Atlético

3 apr 2021, 20:31

Real Madrid heeft de druk op koploper Atlético Madrid verder verhoogd. De titelverdediger won in de stromende regen het thuisduel met Eibar (2-0) en verkleinde de achterstand op de lijstaanvoerder tot 3 punten.

Marco Asensio schoot Real Madrid in de slotfase van de eerste helft op voorsprong. Karim Benzema verdubbelde na rust de voorsprong van de thuisploeg. De Franse aanvaller vierde zijn 187e treffer voor Real. Alleen Cristiano Ronaldo (311 doelpunten), Raúl (228 doelpunten) en Alfredo Di Stéfano (216 doelpunten) scoorden vaker voor Real.

Atlético Madrid speelt zondag de uitwedstrijd tegen Sevilla, de nummer 4 van La Liga. De lijstaanvoerder kan het verschil op Real dan weer terugbrengen tot 6 punten. Barcelona ontvangt maandag Real Valladolid. De ploeg van trainer Ronald Koeman heeft 4 punten minder dan Atlético.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.