Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid-verdediger Ramos wil meer begrip voor arbiters en VAR

Real Madrid-verdediger Ramos wil meer begrip voor arbiters en VAR

12 mrt 2021, 00:35

Real Madrid-verdediger Sergio Ramos kan een lastige klant zijn voor scheidsrechters op het voetbalveld. Maar de Spaanse international liet zich bij de lancering van een Amazon-documentaire over zijn loopbaan van een vergevingsgezinde kant zien. "Het zijn mensen en ze kunnen fouten maken", sprak Ramos over arbiters en hun hulp achter het videoscherm, de VAR.

"Ik geef toe dat ik dingen gezegd heb waar ik spijt van heb, als ik het niet eens was met beslissingen", vertelde Ramos. "Maar het is echt het beste om je er buiten te houden. Ik ben een voorstander van de VAR, want die is er om de arbiters op het veld te helpen. Scheidsrechters zijn een onderdeel van onze sport. We moeten ze goed behandelen zodat ze hun werk op de best mogelijke manier kunnen doen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.