Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid-supporters verlaten stadion voortijdig en missen bizarre ontknoping

Real Madrid-supporters verlaten stadion voortijdig en missen bizarre ontknoping

5 mei 2022, 08:36

Real Madrid heeft zich woensdagavond op sensationele wijze geplaatst voor de finale van de Champions League. De Spaanse kampioen keek in de thuiswedstrijd tegen Manchester City lange tijd tegen een achterstand aan, maar wist dankzij twee doelpunten van invaller Rodrygo in de 90e en 91e minuut alsnog een verlenging af te dwingen (2-1). Daarin maakte topscorer Karim Benzema met een benutte strafschop het verschil: 3-1.

Enkele supporters van De Koninklijke geloofden bij een 0-1 stand niet meer in een ommekeer van Real Madrid en verlieten alvast het Estadio Santiago Bernabéu. Zij mochten na het horen van gejuich niet meer naar binnen, en moesten dus via hun telefoon zien hoe Real alsnog de finale van de Champions League behaalde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.