Terug

Volg Vandaag Inside

'Real Madrid stopt onderhandelingen met PSG over Mbappé'

'Real Madrid stopt onderhandelingen met PSG over Mbappé'

30 aug 2021, 19:52

De veelbesproken transfer van de Franse sterspeler Kylian Mbappé van Paris Saint-Germain naar Real Madrid lijkt deze zomer van de baan. Volgens de Franse sportkrant L'Équipe wil de Spaanse club niet verder meer praten met de Franse club over een overgang van de 22-jarige international, die nog tot medio 2022 onder contract staat bij de club van middenvelder Georginio Wijnaldum en aanvaller Lionel Messi.

Real Madrid heeft deze maand naar verluidt diverse keren een bod gedaan op Mbappé. De Spaanse grootmacht zou als laatste voorstel een bedrag van 200 miljoen euro hebben ingebracht, maar volgens Paris SG is nog steeds niet voldaan aan de vastgestelde transfervoorwaarden.

Spaanse bronnen beweren dat Real Madrid niet meer hoger zal gaan dan 200 miljoen euro. Volgend jaar zomer is Mbappé transfervrij en kan hij zonder afkoopsom overstappen naar de 'Koninklijke', de club waar hij heel graag wil gaan spelen.

De zomerse transfertermijn sluit dinsdag om middernacht. In de winter kan Real Madrid nog een nieuwe poging wagen om Mbappé vroegtijdig naar Spanje te lokken.

Mbappé scoorde zondagavond twee keer voor koploper PSG in de gewonnen uitwedstrijd tegen Stade Reims (0-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.