Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid stalt nieuwe keeper bij Leganés

Real Madrid stalt nieuwe keeper bij Leganés

28 aug 2018, 13:02

MADRID (ANP) - Real Madrid laat de jonge doelman Andrei Loenin dit seizoen ervaring opdoen bij Leganés. De Spaanse topclub heeft de negentienjarige keeper uit Oekraïne tot medio volgend jaar uitgeleend aan de ploeg die zich de afgelopen twee seizoenen op het nippertje handhaafde in La Liga. Real Madrid nam Loenin in juni voor 8,5 miljoen euro over van Zorja Loegansk.

De talentvolle keeper, dit dit jaar debuteerde in de nationale ploeg, ondertekende in de Spaanse hoofdstad een contract voor zes jaar. Real Madrid versterkte zich daarna ook nog met de Belgische keeper Thibaut Courtois, die samen met Keylor Navas moet concurreren om de plek onder de lat. Loenin gaat daarom op huurbasis naar Leganés om toch speelminuten te maken in Spanje. De ruim 1,90 meter lange Oekraïner heeft bij zijn nieuwe club het rugnummer 99 gekozen, een verwijzing naar zijn geboortejaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.