Terug

Volg Vandaag Inside

'Real Madrid speelt resterende wedstrijden in ander stadion'

'Real Madrid speelt resterende wedstrijden in ander stadion'

21 apr 2020, 10:50

Real Madrid gaat de resterende wedstrijden van dit seizoen waarschijnlijk op het trainingscomplex spelen. Mocht de competitie nog hervat worden, dan gebeurd dat in de zomermaanden. De Madrilenen wilden die maanden eigenlijk gebruiken om Estadio Santiago Bernabéu te verbouwen. Die verbouwing gaat vooralsnog door, dat meldt de Spaanse krant Marca.

Ondanks dat Spanje één van de zwaarst getroffen landen in Europa is, ligt er wel een plan klaar om de competitie te hervatten. De Spaanse voetbalbond RFEF heeft, volgens Marca, al toestemming gegeven aan Real Madrid om de resterende wedstrijden te spelen in het Estadio Alfredo di Stéfano.

Het trainingscomplex ligt in de voorstad Valdebas. En aangezien er nog geen publiek welkom is in de Spaanse stadions lijkt niemand er problemen mee te hebben.

Toch blijft de kans ook groot dat er helemaal niet meer gevoetbald wordt. De Madrileense burgemeester José Luis Martínez-Almeida gaf al aan dat er tot september geen grote evenementen plaatsvinden. En naast plannen om de compeitie af te maken liggen er ook al plannen klaar voor het beëindigen van La Liga. De Koninklijke hebben dan wel recht op een Champions League-ticket.

Donny van de Beek staat nadrukkelijk in de belangstelling van Real Madrid. De mannen aan tafel bespraken de kansen van de middenvelder in de Spaanse hoofdstad. Bekijk het fragment hieronder.

VIDEO - René: 'Van de Beek zou 100% slagen bij Real Madrid'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.