Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid sluit slecht jaar af met verlies

Real Madrid sluit slecht jaar af met verlies

19 mei 2019, 16:02

Real Madrid heeft een slecht seizoen in stijl afgesloten. De ploeg van trainer Zinedine Zidane moest voor eigen publiek tegen Real Betis de twaalfde competitienederlaag incasseren: 0-2. Loren Morón, op aangeven van oud-PSV'er Andrés Guardado, en invaller Jesé (ex-Real) maakten na rust de doelpunten voor de club uit Sevilla. Voor de zoveelste keer dit seizoen werden de Madrileense sterren uitgefloten door de morrende fans in Estadio Santiago Bernabéu.

Real Madrid verloor dit seizoen in totaal achttien wedstrijden, het hoogste aantal sinds 1995-1996. Als titelverdediger in de Champions League werd de 'Koninklijke' in de achtste finales overklast door Ajax, dat in Madrid met 4-1 won. Real Madrid eindigde in La Liga als derde, op grote achterstand van FC Barcelona. Stadgenoot Atlético pakte acht punten meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.