Terug

Volg Vandaag Inside

'Real Madrid pakt door en wil 55 miljoen betalen voor Van de Beek'

'Real Madrid pakt door en wil 55 miljoen betalen voor Van de Beek'

6 dec 2019, 01:03

Real Madrid maakt definitief werk van de komst van Donny van de Beek, meldt De Telegraaf. De Madrilenen zouden bereid zijn om 55 miljoen euro op tafel te leggen voor de middenvelder van Ajax.

Ook Tottenham deed een poging om Van de Beek binnen te halen, maar de 22-jarige middenvelder zou zijn voorkeur hebben uitgesproken voor De Koninklijke, zo hebben Londense bronnen bevestigd aan De Telegraaf.

Afgelopen zomer toonde Real ook al interesse in Van de Beek, maar toen koos hij ervoor om nog een jaar bij Ajax te blijven, mede doordat Real Madrid op meerdere paarden wedde.

De zaakwaarnemers van Van de Beek, Guido Albers en Sjaak Swart, willen niet reageren. Ook Real Madrid houdt zich voorlopig stil.

Johan diep onder de indruk van Van de Beek

Johan diep onder de indruk van Van de Beek
2:36
Johan diep onder de indruk van Van de Beek

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.