Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid overklast FC Barcelona en wint Spaanse Supercup

Real Madrid overklast FC Barcelona en wint Spaanse Supercup

14 jan 2024, 22:01

Real Madrid heeft voor de dertiende keer de Spaanse Supercup gewonnen. Het elftal van trainer Carlo Ancelotti rekende in de finale in Riyad in Saudi-Arabië af met rivaal FC Barcelona: 4-1.

Barcelona was een jaar geleden in de eindstrijd nog met 3-1 te sterk voor Real en blijft nu op veertien eindzeges in de Spaanse Supercup staan.

Vinícius Júnior was in het Al-Awwal Park, dat gevuld was met 25.000 toeschouwers, de uitblinker. De Braziliaan maakte voor rust drie doelpunten voor Real. De laatste speler van Real Madrid die dat lukte tegen Barcelona was de Chileen Iván Zamorano in januari 1995.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.