Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid ook tegen Atalanta zonder Hazard

Real Madrid ook tegen Atalanta zonder Hazard

15 mrt 2021, 15:51

Real Madrid kan dinsdag opnieuw niet beschikken over de geblesseerde Eden Hazard (30). Dat heeft zijn trainer Zinédine Zidane een dag voor het duel met Atalanta Bergamo bevestigd.

"Er gebeuren dingen die ik niet meer kan verklaren. Er is iets aan de hand; voordien was hij amper geblesseerd, ik kan het niet uitleggen. Ook voor Eden is het een nieuwe situatie. We willen hem allemaal helpen en hopelijk staat hij er snel weer", aldus Zidane over de Belgische aanvaller.

"Tegen Atalanta zal hij er sowieso niet bij zijn, maar ik vraag de fans te wachten op Hazard. We weten allemaal wat voor een speler hij is. Iedereen wil hem op het veld zien, ook de club, de technische staf en zijn ploeggenoten. We moeten geduldig zijn en afwachten. Vroeg of laat staat hij er."

Hazard liep begin februari op de training een spierblessure op in zijn linkerdijbeen. Hij was net teruggekeerd van een andere spierblessure. Door blessureleed en een besmetting met het coronavirus speelde Hazard dit seizoen nog maar veertien wedstrijden en miste hij er 21.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.