Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid neemt punten mee uit Sevilla

Real Madrid neemt punten mee uit Sevilla

13 jan 2019, 23:42

SEVILLA (ANP) - Real Madrid heeft voor de eerste keer in 2019 een competitiewedstrijd gewonnen. De winnaar van de Champions League stond in Sevilla tegen Real Betis lang onder grote druk, maar pakte in de slotfase toch de winst dankzij een oud-speler van de thuisclub. Invaller Dani Ceballos schoot in de 88e minuut een vrije trap langs de muur in de hoek: 1-2.

Real Madrid was het nieuwe jaar begonnen met een gelijkspel bij Villarreal (2-2) en moest vorige week voor eigen publiek een pijnlijke nederlaag incasseren tegen Real Sociedad (0-2). Doordeweeks won het elftal van trainer Santiago Solari in het Spaanse bekertoernooi wel van Leganés (3-0).

Real Madrid, tegenstander van Ajax in de achtste finales van de Champions League, kwam in Sevilla op voorsprong dankzij Luka Modric. Sergio Canales beloonde Real Betis halverwege de tweede helft met de gelijkmaker. De thuisclub ging op jacht naar de 2-1, maar het doelpunt viel aan de andere kant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.