Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid moet ook Rodrygo missen tegen Barcelona

Real Madrid moet ook Rodrygo missen tegen Barcelona

23 feb 2020, 23:55

Real Madrid kan volgende week zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Barcelona geen beroep doen op Rodrygo. De Braziliaanse aanvaller werd zondag tijdens een wedstrijd met het tweede elftal uit het veld gestuurd en moet een schorsing uitzitten.

Rodrygo had al een gele kaart toen hij tijdens het duel met San Sebastian de los Reyes (2-0) de tweede treffer van zijn ploeg maakte. Hij vierde zijn doelpunt door de doelman van de tegenstander te provoceren en moest met een tweede gele kaart van het veld.

Rodrygo scoorde dit seizoen al zeven keer voor het eerste elftal van Real Madrid. Trainer Zinédine Zidane had de Braziliaan wellicht nodig tegen Barcelona omdat Eden Hazard voorlopig weer is uitgeschakeld met een enkelblessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.