Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid moeizaam langs Valencia

Real Madrid moeizaam langs Valencia

1 dec 2018, 23:44

MADRID (ANP) - Real Madrid heeft mede dankzij een eigen doelpunt met 2-0 van Valencia gewonnen. De Deense verdediger Daniel Wass was de ongelukkige aan de kant van de bezoekers door de bal in eigen doel te werken. Lucas Vázquez zorgde vlak voor tijd voor de beslissing.

Wass kopte de bal in de achtste minuut in eigen doel na een voorzet van Real-verdediger Dani Carvajal. Voor Wass was het al zijn derde eigen goal in La Liga sinds hij in 2015 naar Spanje verkaste.

Real wist de score lange tijd niet op te voeren en Valencia kreeg een aantal goede mogelijkheden. In de 83e minuut schoof Vázquez op aangeven van Karim Benzema dan toch de 2-0 binnen. Vázquez had dit seizoen nog niet gescoord. Hij voorkwam dat Real voor het eerst sinds 2000 dankzij een eigen goal won.

Real Madrid heeft nog drie punten achterstand op Sevilla, dat zondag uit tegen Deportivo Alavés speelt. Nummer twee FC Barcelona ontvangt Villarreal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.